Hordeuren houden insecten buiten de deur en zorgen tegelijkertijd voor een goede ventilatie van de ruimte. Decoscreen is dé specialist in hordeuren op maat. Wij adviseren over een geschikt horsysteem, zorgen voor snelle levering en vakkundige montage en staan klaar voor uitstekende nazorg.

Hordeur op maat kopen

Besloten om een hordeur te kopen? Bij Decoscreen heb je diverse mogelijkheden:

Welke hordeur geschikt is voor jouw woning, hangt af van de wensen en eisen die je hebt en van de eigenschappen die een bepaalde hordeur bezit. Zo bieden een vaste hordeur en een schuifhordeur de mogelijkheid om een kattenluik in te bouwen. Bij deze hordeuren kun je bovendien kiezen voor Poll-tex®: gaas dat weerstand biedt aan een hoog percentage aan pollen. Ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts. Elke beschikbare hordeur kun je daarnaast op maat samenstellen door een kleur te kiezen die past bij je smaak. Er zijn verschillende standaardkleuren beschikbaar en tegen een meerprijs ook allerlei overige RAL-kleuren. Advies nodig? Decoscreen heeft uitgebreide kennis van alle eigenschappen en ervaring met hordeuren op maat. Wij adviseren je hier dan ook graag over.

Maak direct een afspraak

Decoscreen is dealer van Unilux-horsystemen. Een hordeur van Unilux staat garant voor uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en optimale gebruiksvriendelijkheid. Geïnteresseerd in het kopen van een op maat gemaakte hordeur? Maak dan een afspraak met ons. We komen op de afgesproken locatie langs om je te adviseren en kennis te laten maken met de mogelijkheden. Tijdens deze afspraak meten we ook de maten voor de hor in, zodat deze perfect aansluit op jouw deur en je geen risico loopt op meetfouten. De hordeur wordt vervolgens snel geleverd en gemonteerd door onze professionals. Mocht er in de toekomst onverhoopt een reparatie aan de hor nodig zijn, dan kun je gebruikmaken van onze reparatieservice. Meer informatie nodig of direct een afspraak maken? Neem contact met ons  op.