Door je schuifpui te voorzien van een schuifhordeur, vergroot je je woongenot aanzienlijk. Je profiteert daarmee nog steeds van de vele voordelen van een schuifpui, zoals meer lichtinval en een goede ventilatie van de ruimte, maar zorgt er ook voor dat insecten buitenshuis blijven. Op zoek naar een hordeur en wil je het liefst een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en schuifbaar exemplaar op maat? Laat je adviseren door Decoscreen.

De mogelijkheden van een op maat gemaakte schuifhordeur

Een schuifhordeur bevat een frame met opgespannen gaas. Het is een stevige constructie die zowel ‘op-de-dag’ als ‘in-de-dag’ gemonteerd kan worden. Om de hordeur in gebruik te nemen, schuif je deze met behulp van de roestvrijstalen handgrepen over een soepele rails.

Decoscreen is expert in maatwerk hordeuren. Ook voor de schuifhordeur heb je verschillende mogelijkheden, zodat je deze geheel op maat kunt samenstellen. Er zijn bijvoorbeeld diverse standaardkleuren beschikbaar. Daarnaast heb je, tegen een meerprijs, de mogelijkheid om te kiezen voor:

  • Overige RAL-kleuren
  • Poll-tex® (pollengaas)
  • Een katten- of hondenluik
  •  Een schopplaat

Welke mogelijkheden interessant zijn voor jou, is afhankelijk van jouw wensen en eisen. In een gesprek op locatie brengen we deze en alle beschikbare opties voor je in kaart. We geven je vervolgens gepersonaliseerd advies. Zo kun je te allen tijde een weloverwogen keuze maken voor je nieuwe, op maat gemaakte schuifhordeur.

Neem contact op met Decoscreen

Maatwerk is essentieel voor een goed werkende, duurzame en prettig te gebruiken schuifhordeur. Daarvoor ben je bij Decoscreen aan het juiste adres. Tijdens een afspraak op locatie verzorgen we ook het meetwerk, zodat je hier niet meer zelf mee aan de slag hoeft en je geen risico loopt op meetfouten. Na akkoord op de offerte ontvang je de nieuwe hordeur snel in huis en komen we langs voor vakkundige montage. En mocht de hor in de toekomst een reparatie behoeven, dan kun je tevens gebruikmaken van onze reparatieservice. Direct een afspraak maken of nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.