Op zoek naar een hordeur voor de openslaande deuren van je woning? Decoscreen adviseert je hier graag over. Als dealer van Unilux-horsystemen helpen we je aan een op maat gemaakte, kwalitatief hoogwaardige en duurzame hor voor je openslaande deuren. Ook voor snelle levering en vakkundige montage staan wij garant.

Een op maat gemaakte hor voor openslaande deuren

Een van de best verkochte hordeuroplossingen voor openslaande deuren is de dubbele plissé hordeur . Dit horsysteem staat bekend om zijn lichte bediening en uiterst duurzame karakter. Dankzij het stevige gaas en de sterke magneetsluiting ben je ervan verzekerd dat de ruimte goed afgesloten wordt van ongedierte. Tegelijkertijd zorgt de dubbele plissé hordeur voor gezonde ventilatie.

Je kunt bij Decoscreen terecht voor een op maat gemaakte hordeur voor je openslaande deuren. Zo zijn er allerlei standaardkleuren beschikbaar. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor overige RAL-kleuren. Over deze en andere extra opties adviseren we je graag in een afspraak op locatie.

Ook andere deuren in je woning voorzien van een passende hordeur, zoals een schuifpui of draaideur? We bieden voor elk type deur een geschikte hor van de beste kwaliteit. Maak je wensen aan ons kenbaar en we laten je kennismaken met alle mogelijkheden.

Laat je adviseren door Decoscreen

Geïnteresseerd in een hordeur voor de openslaande deuren van jouw woning? Door de specialisten van Decoscreen in te schakelen, kun je het uitzoek-, meet- en montagewerk uit handen geven. We luisteren naar jouw wensen en eisen en komen met gepersonaliseerd advies over een horsysteem op maat. Dankzij korte lijnen kunnen we de uitgekozen hordeur voor je openslaande deuren snel leveren én monteren. Je kunt bovendien te allen tijde gebruikmaken van onze reparatieservice. Wil je meer informatie of direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.