Een veerstifthor, ook wel een hor met klemveer genoemd, is zeer geschikt voor houten kozijnen. Je ziet een dergelijk horsysteem dan ook vaak terug in oudere boerderijen. Decoscreen adviseert je graag over geschikte veerstifthorren voor jouw woning. Als dealer van Unilux voorzien we je altijd van een maatwerk veerstifthor van uitstekende kwaliteit, die bovendien duurzaam én prettig in gebruik is.

Mogelijkheden van een veerstifthor

Een veerstifthor bevat een vast horpaneel met gaas dat is opgespannen in een frame. In de hoogtestijlen van het frame zitten vier veerstiften, die ervoor zorgen dat het horpaneel stevig vastzit in het kozijn. Dankzij deze veerstiften haal je het horpaneel er heel gemakkelijk uit. Je kunt er ook een scharnierpunt mee creëren, waardoor je de hor beide kanten op kunt draaien.

Decoscreen biedt verschillende opties om de veerstifthor of hor met klemveer op maat samen te stellen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende standaardkleuren beschikbaar. Overige RAL-kleuren kun je tegen een meerprijs kiezen. Daarnaast is het mogelijk om de Unilux-veerstifthor te voorzien van Poll-tex®: gaas dat een hoog percentage aan pollen tegenhoudt. Deze optie is zeer geschikt voor mensen die last hebben van hooikoorts of een andere pollenallergie. Je ziet: maatwerk is bij ons écht maatwerk.

Laat je van A tot Z ontzorgen

Geïnteresseerd in een veerstifthor? Decoscreen ontzorgt je hierin van A tot Z. We komen langs op locatie om je te adviseren over de mogelijkheden. Tijdens deze afspraak meten we ook direct de maten voor de hor op, zodat je hier niet zelf mee aan de slag hoeft. Bovendien verkleint onze inmeetservice de kans op meetfouten en dus op onnodige extra kosten. Ga je vervolgens akkoord met de (vrijblijvende) offerte? Dan verzorgen we op een afgesproken tijd en datum de levering en montage. Voor eventuele nazorg, zoals een reparatie, staan we ook voor je klaar. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.