Een voorzethor is zeer geschikt voor schuiframen en ramen die naar binnen draaien. Het is een horsysteem dat prettig in gebruik is, een duurzaam karakter heeft en zeer sterk is. Decoscreen adviseert je graag over een voorzethor op maat. We luisteren naar jouw wensen en eisen en laten je kennismaken met alle mogelijkheden. Het resultaat? Een kwalitatieve en op maat gemaakte voorzethor waar je nog jaren veel profijt van hebt.

De mogelijkheden van een op maat gemaakte voorzethor

Een voorzethor bevat gaas dat is opgespannen in een frame. Deze hor kan met scharnieren of met wervels ‘op-de-dag’ gemonteerd worden. Het plaatsen gebeurt van binnenuit en als de hor eenmaal bevestigd is, is het raam nog steeds gemakkelijk te openen en te sluiten.

Decoscreen is dealer van Unilux-voorzethorren: horsystemen van de beste kwaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden, waardoor we jouw voorzethor volledig op maat kunnen opleveren. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei standaardkleuren voor de voorzethor beschikbaar. Tegen een meerprijs heb je bovendien keuze uit verschillende overige RAL-kleuren. Ook qua gaas zijn er verscheidene opties mogelijk. Heb je bijvoorbeeld last van hooikoorts? Kies dan voor Poll-tex®: gaas dat ontwikkeld is om een hoog percentage pollen tegen te houden. Met dit gaas kun je, ook in het pollenseizoen, zorgeloos genieten van frisse buitenlucht in je eigen huis.

Laat je adviseren over een voorzethor op maat

Voor uitgebreid advies over een op maat gemaakte voorzethor ben je bij Decoscreen aan het juiste adres. Tijdens een afspraak op locatie brengen we jouw wensen en eisen in kaart en adviseren we je over de opties die je hebt. Hierna meten we direct de maten op, zodat de voorzethor perfect op je kozijn past en je geen risico loopt op meetfouten. Je ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een offerte van ons. Ga je hiermee akkoord? Dan komt een expert van Decoscreen bij je langs voor de levering en montage van de hor. Bij eventuele nazorg reken je ook op onze service. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.