Decoscreen staat voor maatwerk, service en kwaliteit. We zijn erkend dealer van horren van Unilux: een van de grootste horrenleveranciers van de Benelux. Unilux-horren staan bekend als kwalitatief zeer hoogwaardig en uitermate duurzaam. Eigenschappen die we als horrenspecialist belangrijk vinden, omdat we willen dat onze klanten jaren kunnen profiteren van een sterk en gebruiksvriendelijk product.

Met het pakket dat we onze klanten kunnen leveren, kunnen we nagenoeg ieder raam en iedere deur voorzien van een hor op maat. Onze dienstverlening ligt daarbij op advies, montage en nazorg. Dankzij deze diensten kunnen we onze klanten vrijwel het gehele proces ontzorgen. We bieden bijvoorbeeld een inmeetservice aan, waarbij we op locatie de maten van de horren komen inmeten. Dat scheelt onze klanten niet alleen tijd en moeite, maar verkleint ook het risico op meetfouten en daarbij komende extra kosten. Daarnaast kunnen onze klanten te allen tijde gebruikmaken van onze reparatieservice. Is er iets mis met de hor, bijvoorbeeld met het gaas of het frame? Dan halen we de hor op, zorgen we ervoor dat deze gereviseerd wordt en bezorgen we de klant een splinternieuw exemplaar. Op deze manier zijn we er zeker van dat onze klanten jaren plezier hebben van onze horren.

Ook voor maatwerk staan we garant. Dankzij ons uitgebreide assortiment en de vele extra opties die voor de horren beschikbaar zijn, zoals oplevering in iedere mogelijke (RAL-)kleur, kunnen klanten bij ons terecht voor een horsysteem dat volledig voldoet aan hun wensen en eisen. Daarin staan we te allen tijde klaar met persoonlijk advies. Van A tot Z ontzorgen in de aankoop van een hor op maat: dát is wat we bij Decoscreen doen.