Heeft je woning een aantal draaikiepramen en wil je deze voorzien van horren met een luxe uitstraling? Decoscreen voorziet je graag van persoonlijk advies. In ons ruime aanbod aan kwalitatief hoogwaardige horren zitten altijd exemplaren die geschikt zijn voor jouw kantelramen. Samen met het maatwerk dat wij leveren profiteer je straks van een product dat volledig voldoet aan al jouw wensen en eisen.

De mogelijkheden van horren voor een draaikiepraam

Bij Decoscreen heb je verschillende mogelijkheden als je een hor zoekt voor jouw draaikiepraam.

 • Raamrolhor Comfort
  Hor met veer-nastelling, interne kantelsluiting en een dunne cassette.
 • Raamrolhor Super+
  Hor die standaard wordt geleverd met gaasopsluiting en veervertrager.
 • Raamhor met veerstift
  Hor die met een veerstift in het kozijn van het draaikiepraam wordt bevestigd. Geschikt voor houten kozijnen.
 • Inklemhor
  Ook wel inzethor genoemd. Deze hor zet je met veerclips vast in het draaikiepraam.
 • Raamhor Softfit
  Een gepatenteerde hor met flexibele, zachte en dunne kunststof flens. Deze voorkomt mogelijke problemen bij het sluiten van het raam.
 • Raam plissé voorzet unit
  Een hor met geplisseerd gaas dat opvouwt in het frame, die nagenoeg geruisloos en zonder veerspanning te bedienen is.
 • Raam plissé inklemunit
  Een plissé hor die makkelijk, nagenoeg geruisloos en zonder veerspanning te bedienen is.

Naar aanleiding van jouw wensen en eisen adviseren we je graag over een hor die geschikt is voor jouw draaikiepraam. Je kunt daarnaast nog verschillende keuzes maken, bijvoorbeeld op het gebied van kleur. Decoscreen heeft horren in diverse standaardkleuren beschikbaar. Bijna alle overige RAL-kleuren zijn daarnaast tegen meerprijs leverbaar.

Schakel ons in voor maatwerk horren voor jouw draaikiepraam

Van kwalitatief hoogwaardige, maatwerk horren voor jouw kantelramen heb je nog jaren veel profijt. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op locatie adviseren we je over de mogelijkheden en kunnen we de hor voor je kiep-kantelraam direct voor je inmeten. Door gebruik te maken van deze inmeetservice voorkom je het risico op meetfouten, wat onnodige kosten met zich mee kan brengen. We stellen vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ben je akkoord? Dan komen we bij je langs om de hor in jouw draaikiepraam te monteren. Ook voor eventuele nazorg, zoals een reparatie, staan we voor je klaar.