Een inklemhor, oftewel een inzethor of klemhor, is zeer geschikt voor een houten, kunststof en aluminium draaikiepraam. Voor een inklemhor op maat ben je bij Decoscreen aan het juiste adres. Als leverancier van Unilux-horren ben je via ons verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige, solide en duurzame inklemhor.

De mogelijkheden van een inzethor voor je raam

Een inklemhor bevat gaas dat is opgespannen in een frame. Het frame klemt zich vast met veerclips, waardoor het niet nodig is om de klemhor vast te zetten met schroeven. De inzethor wordt ‘in-de-dag’ gemonteerd en is zeer gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Eenmaal geplaatst kan het raam bovendien nog heel eenvoudig geopend en gesloten worden.

Decoscreen adviseert je graag over drie soorten inklemhorren.

  • Inklemhor vast
  • Inklemhor vast Softfit
    Inzethor met ultradunne en flexibele kunststof flens. Deze flens vouwt weg, waardoor er minder kans is op transportschade.
  • Inklemhor raam plissé
    Klemhor met geplisseerd gaas dat zich opvouwt in het frame. Een vederlicht en nagenoeg geruisloos te bedienen systeem met een luxe uitstraling.

We bieden je verschillende mogelijkheden om de inklemhor op maat samen te kunnen stellen. Zo zijn alle inklemhorren in diverse standaardkleuren beschikbaar en heb je tegen een meerprijs de optie om voor overige RAL-kleuren te kiezen. De vaste inklemhor (inclusief de Softfit) kan daarnaast geleverd worden met Poll-tex®: gaas dat een hoog percentage aan pollen tegenhoudt. Ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts. Pollengaas is ook tegen een meerprijs leverbaar.

Schakel Decoscreen in voor een op maat gemaakte inzethor voor je raam

Een op maat gemaakte inzethor voor je raam nodig? Maak dan een afspraak met Decoscreen. Op locatie laten we je kennismaken met de mogelijkheden en adviseren we je over een klemhor die past bij jouw wensen en eisen. We meten vervolgens de hor precies voor je in. Ga je akkoord met de offerte? Dan zorgen we voor een snelle levering van de raamhor en komen we opnieuw langs voor vakkundige montage. Ook voor nazorg, zoals een eventuele reparatie, kun je op onze service rekenen. Vragen? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.