Uitstekend beoordeeld
Erkend dealer van Unilux
Vrijblijvend advies op maat
Inmeet- & montageservice
Erkend dealer van Unilux
Vrijblijvend advies op maat
Inmeet- & montageservice

Referenties

Onze klanten over ons

Elke klant naar tevredenheid helpen aan horren op maat: dat staat centraal in onze werkwijze. Lees hieronder wat onze klanten van Decoscreen vinden. Enthousiast geworden? Plan een afspraak met ons in!

9,7
Maikel van Hoof
13-05-2024

Vandaag mijn horren ontvangen, waar ik natuurlijk erg blij mee ben! Al vanaf het eerste contact was de communicatie snel & helder. Luuk kwam alles opmeten en heeft me goed geïnformeerd betreft de mogelijkheden. De levering & plaatsing is ook goed verzorgd! Kortom: Aanrader!

Remco Meijer (R. Meijer)
30-04-2024

Vandaag onze inklemhorren geplaatst door Decoscreen. Uitermate prettige communicatie. Advies op maat, snel geleverd en gemonteerd!

Luuk van Remunt
04-10-2023

Goed advies, perfect inmeten met een top eindresultaat

N. Keij – Smits
02-10-2023

Decoscreen is een aanrader!

Luuk Koenraadt van Decoscreen is een vakman, die graag langskomt voor een offerte. Dit is, ons inziens, de enige juiste manier om een maatwerk hordeur te laten plaatsen. Hij werkt snel van offerte t/m plaatsing (al heeft hij het soms druk, dit geeft hij netjes aan).
Wij zijn zeer blij met onze mooie 100% passende dubbele hor die hij afgelopen juni geplaatst heeft, dit hadden we veel eerder moeten doen :-). De hor sluit goed en is zeer netjes geplaatst. Decoscreen werkt zo netjes dat er zelfs geen restafval achterblijft.

Prijstechnisch daarbij absoluut in lijn met alle andere online aanbieders, dus voor de service en vriendelijkheid betaal je geen cent extra. Een echte aanrader!

We hebben nog geen gebruik gemaakt van zijn verdere service, maar we konden levenslang een beroep op Luuk doen en dat is in lijn met onze positieve ervaring met hem.

Datum van ervaring: 07 juni 2023

Netty Hekman
27-07-2023

Hierbij wil ik mijn tevredenheid uitspreken over de levering van mijn horren en hordeuren. Het product is gebruiksvriendelijk, ziet er keurig uit.
Om tot een beslissing te komen ben ik professioneel geholpen met deskundig advies.

Zakendoen met Decoscreen kan ik zeer aanbevelen, deskundig advies op een vriendelijke professionele manier. Afspraken worden nagekomen.

Groet, Netty

Djessica Meijaard
20-07-2023

Goede, snelle en vriendelijke service.
Erg vakkundig!

 

 

Hans van Tiel
09-06-2023

Wil je ontzorgt worden als je een hor wilt kopen dan is mijn advies koop deze bij Decoscreen. Service en advies van Luuk zijn top. Ik hoop er jaren lang plezier van te hebben.

Lorenzo Westreenen
08-06-2023

Luuk heeft ons vooraf goed geïnformeerd! Komt zijn afspraken na en het resultaat mag er zijn!

Marcel Witteveen
05-05-2023

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de enorm goede service voor het leveren en plaatsen van een aantal horren.

Ze zijn ideaal, gemakkelijk in gebruik, het hele huis vrij van insecten.

Onze zoon is er per ongeluk doorheen gelopen. Gevolg ketting en gaaspakket kapot. 1 telefoontje en opgelost, alle onderdelen zijn te vervangen bij Unilux horren. Wat een service!!

Ik kan dit bedrijf dan ook aan iedereen van harte aan bevelen. No nonsens, helder verhaal, goede kwaliteit en prijs. Decoscreen.nl leverde uitstekende service.

 

Fam. Witteveen

 

Ima Somers
01-05-2023

Ik koos de services van Decoscreen vanwege de 5 sterren reviews, en kan er nu die van mij aan toevoegen. Luuk is niet alleen een geweldige vakman, hij communiceert erg goed, meet alle ramen tot de millimeter (zelfs als er 4 dezelfde bovenraampjes besteld worden, dan worden ze toch elk individueel gemeten) en levering met installatie gebeurt razendsnel. Kortom een geweldige vakman, service en bedrijf en een echte aanrader.

Rob Jongen
04-03-2023

Fijn bedrijf Decoscreen. Snelle reactie van Luuk. Binnen 10 dagen een plissé hordeur geplaatst. Zeer tevreden en Luuk denk ook erg mee, geeft goed advies en werkt zeer netjes. Kortom zeer tevreden. Laat het voorjaar maar komen. Super bedankt TOP…..

Jac Thijs
28-02-2023

Nadat er een defect aan onze 6 jaar oude Unilux raamhor ontstond, ben ik op Internet op zoek gegaan naar een goede leverancier van dit product, omdat degene waar wij deze hor gekocht hadden onprofessioneel werk had geleverd. Zo kwamen wij uit bij Decoscreen in Boxtel. Via mail heb ik daar inlichtingen gevraagd, waarna de eigenaar, Luuk Koenraadt, contact met ons opnam. Luuk kwam enige tijd later bij ons in Etten-Leur om te kijken of het defect verholpen kon worden, of dat er een andere oplossing moest komen. In eerste instantie adviseerde Luuk ons, om de hor gewoon te blijven gebruiken. Hij vond het zonde om deze nu al te vervangen. Tegelijkertijd heeft hij ons alternatieven getoond zodat wij er eens rustig over na konden denken. Hij gaf zelf al aan, dat hij niet per sé iets wilde verkopen. Nadat we nog enige tijd gekeken hadden of we de hor zo konden blijven gebruiken, kwamen we tot de conclusie dat dat niet het geval was. Op ons verzoek zou Luuk een nieuwe hor leveren, maar wat later benaderde hij ons met de mededeling dat de breedte van de hor helaas niet leverbaar was. Hij had echter al wel een oplossing. De oude hor kon ook worden gerepareerd voor een heel redelijke prijs. Bij onze oude leverancier hadden we 3 keer zoveel moeten betalen voor reparatie exclusief transportkosten.

Onze conclusie: Luuk heeft hart voor zijn zaak, maar zeker ook voor zijn klanten. Hij hoeft niet het onderste uit de kan, maar is blij met tevreden klanten. Nou, die heeft hij er in ieder geval weer eentje bij!!! Je komt zelden nog zo’n zakenman tegen die zoveel moeite voor je doet voor een alleszins redelijke prijs.

Wij raden Luuk (Decoscreen) zeker aan om zaken mee te doen. Luuk, bedankt voor je geweldige meedenken en goede service. We komen zeker nog eens bij je terug.

John van de Langenberg
30-01-2023

Zeer tevreden over Decoscreen. Na het stellen van een vraag via
e-mail is er snel contact geweest en een afspraak gemaakt met Decoscreen. Luuk (Decoscreen) heeft mij (ons) goed adviseert. Snelle levering en netjes gemonteerd.

Madelein Verhoef
29-08-2022

De horren zijn echt perfect zelfs met een hond en klein kind die weleens wat wild er tegenaan komen. Luuk reageert snel, fijne service, nette prijs! Absoluut aanbevelenswaardig!!

Erwin Krol
13-06-2022

Na het opvragen van een offerte voor Plisse horren voor onze achterdeur en 2 schuifpuien van onze aanbouw, is er vrijwel direct contact opgenomen voor een gesprek aan huis en om de maten op te nemen.

De offerte was snel ontvangen en keurig verwerkt volgens onze wensen. Na het bestellen werden we keurig op de hoogte gehouden van de levertijd week. Na levering is er snel een afspraak gemaakt om de horren te monteren.

Deze zijn keurig netjes en vakkundig gemonteerd. Tijdens montage moesten er keuzes gemaakt worden en zijn in prima overleg gemaakt. We zijn zeer tevreden met Decoscreen.nl Luuk is vriendelijk, netjes en klantgericht. We hebben het vertrouwen dat we voor service ook bij Luuk aan het goede adres zijn. Het merk Het geïnstalleerde merk is Unilux. Unilux is een marktleider in Horren.

Sheila van der Steen-Tielman
07-06-2022

Zo blij met de hordeuren die door Decoscreen zijn geleverd. Zeer snel en deskundige montage.
Dank Luuk voor kwaliteit en goede service. Wij zijn heel tevreden.

Geert-Jan en Sheila van der Steen.

Caroline Groen in ’t Woud
07-06-2022

Decoscreen biedt professioneel advies en erg goede service. De horren van Decoscreen zijn solide en van goede kwaliteit! Zowel horren in mijn raamkozijn als een hordeur in mijn schuifpui laten plaatsen. Elke zomer geniet ik van heerlijke frisse lucht binnen zonder muggen en/ of vliegen in huis.

Kees Zandbergen
19-05-2022

Het “gaaspakket” in onze hordeur was na 15 jaar toe aan vernieuwing.
Vorige week vrijdag meegenomen door Luuk van Decoscreen en vandaag (donderdag)
teruggebracht. Geweldig goede service binnen 1 week, terwijl er beloofd was tussen
2 en 3 weken.

Mark Dillen
16-05-2022

Goed advies en komt zelf inmeten.
Mooie horren goede kwaliteit.

Janneke Dobbelsteen
03-05-2022

Afgelopen week heeft Luuk bij ons thuis gewerkt. Wat prettig! Top werk afgeleverd, professioneel en heel gezellig! Bedankt Luuk

Jolanda v Rossum
02-05-2022

Goede raam horren en plissé vouwdeur geleverd, degelijk materiaal in moderne kleuren. Snelle vakkundige service.

Fam. Driessen Druten
02-05-2022

Helemaal blij met onze hordeuren.
Netjes gemaakt, heel klantvriendelijk, er wordt meegedacht…kortom…een aanrader.

Richard v. Oevelen
11-04-2022

Ik heb me voordat ik in zee ben gegaan met Decoscreen door meerdere partijen voor laten lichten.

In dit voortraject kwam Luuk naar mijn mening er al het beste uit.

Toen ik uiteindelijk voor de door Decoscreen uitgebrachte offerte ben gegaan.

Heb ik tot dat hij bij mij de deur uitging geen moment getwijfeld dat ik de juiste keuze had gemaakt.

Ook na bestelling heeft hij de tijd genomen om alles tot in de puntjes af te kunnen leveren.

Hij heeft alles geleverd conform afspraak.

Werkte zeer netjes en heeft alles netjes en opgeruimd achter gelaten

Ook zeer tevreden over de manier van communiceren.

Ik wil en kan dit bedrijf dan ook echt aan iedereen van harte aanbevelen.

Renske Rooijakkers
18-03-2022

Ik was op zoek naar een goede hordeur omdat ik in het buitengebied woon. Zo kwam ik terecht bij Luuk van Decoscreen.nl

Een afspraak maken is zo gepiept en is geheel vrijblijvend. Luuk adviseerde een enkele plissé hordeur. Maar ik wilde toch een dubbele, die natuurlijk duurder is. Ik woon in een oud huis wat voor een aantal uitdagingen zorgde. Maar daar draaide Luuk z’n hand niet voor om. Zo liep de dorpel erg schuin. Luuk heeft er goed naar gekeken en overleg gehad met de fabrikant. Zo vond hij een mooie passende oplossing.
Conclusie: topwerk en vakmanschap. Ben er heel erg blij mee!

Hans Rietveld
28-02-2022

Topservice!

Was al een tijdje rond aan het kijken. Geen idee welk type horren ik wilde en zouden passen. 1 ding was zeker; in ieder geval geen insecten meer in mijn huis.

Luuk gaf hier duidelijk advies in, snelle levertijd en direct geplaatst.

Goede kwaliteit geleverd door Decoscreen! Echt aan te raden….

Anoniem
15-02-2022

Wat ben ik hier goed geholpen. Helaas heb ik last van hooikoorts en doe ik alles om daar zo min mogelijk last van te hebben. Overal heb ik geïnformeerd naar oplossingen. Decoscreen kwam met het speciale pollengaas, wat zou helpen meer pollen buiten te houden. Nu zijn mijn horren geïnstalleerd en heb ik inderdaad minder last van mijn hooikoorts. Wat een verademing en dank voor het meedenken.

Rinske Moonen
04-02-2022

Vrijblijvend een afspraak gemaakt bij Decoscreen voor het plaatsen van horren in mijn huis. Samen de mogelijkheden doorlopen en de verschillende opties besproken. Na de snelle levering en montage kan ik zeggen dat ik erg blij ben met de geleverde kwaliteit van de Plissé en inklemhorren. Ook erg fijn dat de horren perfect op kleur zijn gebracht, nu is het helemaal een onopvallend compact systeem.

Roy Jongerius
04-02-2022

Dubbele plissé hor laten plaatsen voor mijn tuindeuren met als doel: extra ventilatie en de insecten buiten te houden. Het contact was prettig, was bijna gezellig 😉. Het ruime aanbod aan standaard kleuren was voldoende om snel en eenvoudig een keus te maken. Ook fijn om te weten dat er reparatieservice aangeboden wordt door Decoscreen, dat was bij mijn vorige hor helaas niet mogelijk waar de hond doorheen gelopen was.

Fam. v Vemde
04-02-2022

Bij Decoscreen zijn wij goed geholpen. Super vriendelijk en verstand van zaken. Zijn zeer tevreden over onze plissé hordeur voor onze achterdeur. Binnen 2 weken gemonteerd, erg snel voor maatwerk. En super netjes dat ze het karton waarin het verpakt zit zelf meenemen. Laten je huis weer keurig achter zo.

Fam. d. Boer
04-02-2022

Twee weken geleden heb ik informatie aangevraagd. Binnen een dag kreeg ik antwoord. Ik had toch nog wat vragen. Toen heeft Luuk mij gebeld en telefonisch alles duidelijk gemaakt. Mijn vragen zijn direct beantwoord en ik heb direct de bestelling doorgegeven. Luuk heeft deze bestelling samen met mij nog gecheckt, alles was in orde. Gelukkig was de montage net zo vlotjes als het persoonlijk contact. Ik ben blij met mijn horren.

Marcel, Evers & Evers glas
04-02-2022

Onze klant heeft nieuwe draai/kiepramen door ons laten installeren. Zij wilden extra ventilatie wat door deze ramen werd gerealiseerd. Wel hadden zij last van muggen en vroegen zij ons om een oplossing hiervoor. Wij hebben hierop contact gezocht met Decoscreen en zij hebben onze klant perfect geholpen. Dank je wel voor het meedenken, we gaan in de toekomst vast vaker samenwerken. Mooi product met een top service.