Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke, windbestendige en duurzame hor voor je raam? Dan is een raamrolhor een goede optie. Voor een op maat gemaakte hor voor je raam ben je bij Decoscreen aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over een geschikte rolhor voor je raam, waarbij we altijd rekening houden met jouw wensen en eisen.

Diverse rolhorren voor je raam

Een raamrolhor bevat gaas dat zich naar boven toe oprolt in een gesloten cassette. Dit horsysteem geeft de gebruiker veel controle over de bediening van het gaas. Het is een hor die perfect is voor een raam dat naar buiten draait of een dakraam.

Decoscreen heeft twee soorten rolhorren voor je raam: Comfort en Super+.

  • Comfort
    Een raamrolhor van het type Comfort heeft een zeer compacte cassette van slechts 42,5 millimeter. Het bevat een standaard magneetsluiting en een optionele kantelsluiting.
  • Super+
    Deze hor wordt standaard geleverd met schuifvergrendeling en gaasopsluiting. Inclusief veervertrager, wat voorkomt dat de hor hard omhoogschiet.

Er zijn bovendien verschillende extra mogelijkheden om de rolhor voor je raam helemaal op maat samen te stellen. Decoscreen heeft bijvoorbeeld diverse standaardkleuren beschikbaar, maar je kunt tegen een meerprijs ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren. Wij geven je graag van A tot Z advies over de rolhorren voor je raam. Van het type hor tot de kleur: bij ons kun je altijd rekenen op 100% maatwerk.

Maak een afspraak voor een maatwerk rolhor voor jouw raam

Samenwerken met een expert heeft vaak de beste resultaten tot gevolg, ook als je een rolhor zoekt voor jouw raam. Zelf aan de slag gaan kost nu eenmaal veel tijd, of het nu om het uitzoekwerk gaat of de montage van de hor. Schakel daarom Decoscreen in. Tijdens een afspraak op locatie bespreken we jouw wensen en eisen, geven we advies en meten we de hor alvast in. Dankzij onze inmeetservice voorkom je het risico op meetfouten die onnodige kosten met zich meebrengen. We stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Als we hierop akkoord hebben, komen we langs voor de levering en montage. En mocht je hor in de toekomst nazorg behoeven, zoals een reparatie, dan kun je te allen tijde gebruikmaken van onze service. Meer weten over op maat gemaakte horren voor je raam en onze dienstverlening? Neem contact met ons op.