Een raamhor is een perfect middel om ongedierte buitenshuis te houden en tegelijkertijd de ruimte goed te ventileren. Decoscreen is dealer van Unilux-horren: dé leverancier van raam- en deurhorren van de beste kwaliteit. Deze raamhorren zijn duurzaam, sterk en op maat gemaakt. Wij adviseren je graag over een hor die perfect geschikt is voor jouw raam.

Eindeloze mogelijkheden voor raamhorren

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten raamhorren van Unilux. Zo zijn er volop mogelijkheden op het gebied van:

Elke raamhor heeft unieke eigenschappen en bijbehorende opties. Het is bij vaste horren bijvoorbeeld mogelijk om tegen een meerprijs voor Poll-tex® te kiezen. Dit gaas houdt een hoog percentage aan pollen tegen. Ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts. Ook qua kleur heb je verschillende mogelijkheden bij Decoscreen. Zo leveren we raamhorren in diverse standaardkleuren. Bijna alle overige RAL-kleuren zijn daarnaast tegen meerprijs leverbaar.

De horren zijn geschikt voor diverse raamtypen. Een inklemhor is bijvoorbeeld bestemd voor draaikiepramen, terwijl een vaste voorzethor perfect is voor schuiframen en ramen die naar binnen opendraaien. Decoscreen adviseert je graag over raamhorren die geschikt zijn voor de ramen in jouw huis. Maatwerk is bij ons écht maatwerk.

Maak een afspraak voor een raamhor op maat

Het plaatsen van raamhorren is precisiewerk. Een hor moet namelijk perfect in of op het kozijn van je raam passen, wil het zijn werk goed kunnen doen. Vooral het inmeten moet nauwkeurig gebeuren – en dat kost inspanning én tijd. Bij Decoscreen nemen we dit werk van je over. Naast advies verzorgen wij namelijk ook de levering, montage en eventuele nazorg van je raamhor. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een hor dat volledig op maat gemaakt is, maar ook van een product waar je nog jaren plezier van hebt. Wil je een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.