Heb je in jouw woning openslaande tuindeuren of een schuifpui en wil je deze voorzien van hordeuren? Dan is de dubbele plissé hordeur zeer geschikt. Net als de enkele variant behoort de dubbele plissé hordeur tot een van de best verkochte horsystemen van Nederland. Redenen hiervoor zijn onder meer de hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, lichte bediening en luxe uitstraling van de hordeur. Decoscreen adviseert je graag over een dubbele plissé hordeur op maat.

Kwalitatief hoogwaardige dubbele plissé hordeur op maat

Een dubbele plissé hordeur bevat gaas dat zich opvouwt in een cassette. Dit horsysteem heeft een zeer lage ondergeleider, die het gaas soepel op en neer geleidt. De deur sluit met behulp van een sterke magneetsluiting. Het systeem kan zowel ‘in-de-dag’ als ‘op-de-dag’ gemonteerd worden. De experts van Decoscreen nemen de montage van de dubbele plissé hordeur graag op zich.

Maatwerk staat centraal bij Decoscreen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende standaardkleuren beschikbaar, maar je hebt ook de mogelijkheid om (tegen een meerprijs) voor overige RAL-kleuren te kiezen. Over deze en andere extra opties adviseren we je graag. Zo geniet je straks van een dubbele plissé hordeur die volledig voldoen aan jouw wensen en eisen.

Laat je ontzorgen bij de aankoop van je dubbele plissé hordeur

Bij Decoscreen ontzorgen we je graag van A tot Z bij de aankoop van een dubbele plissé hordeur. Dat doen we met uitgebreid en persoonlijk advies op locatie, maar ook met snelle levering, vakkundige montage én nazorg. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt een reparatie nodig zijn aan de hordeur, dan kun je gebruikmaken van onze reparatieservice. Wil je een afspraak met ons maken op locatie? Of heb je vragen over onze dienstverlening of producten? Neem dan gerust contact met ons op.