Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte rolhordeur? Schakel dan Decoscreen in voor persoonlijk advies. Als specialist in diverse soorten horsystemen, waaronder rolhordeuren, helpen we je aan een oplossing die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Bij ons reken je bovendien op snelle levering, vakkundige montage én een reparatieservice.

De verschillende mogelijkheden voor rolhordeuren

Een rolhordeur bevat gaas dat oprolt in een cassette. Deze horren worden standaard geleverd met een sterke magneetsluiting. Het is een horsysteem dat ‘op-de-dag’ wordt gemonteerd en zeer geschikt is voor standaard draaideuren. Rolhordeuren worden voornamelijk gewaardeerd om hun gebruiksvriendelijkheid en lange levensduur.

Decoscreen staat voor maatwerk. We laten je dan ook graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Zo wordt het gaas van de rolhordeur standaard geleverd in de kleur zwart, maar kun je ook kiezen voor grijs gaas. Er zijn bovendien diverse standaardkleuren beschikbaar voor de profielen. Overige RAL-kleuren zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs. Advies nodig over de opties? Wij brengen jouw wensen en eisen in kaart en adviseren je over bijpassende rolhordeuren.

Maak een afspraak op locatie

Geïnteresseerd in een rolhordeur op maat? Maak een afspraak op locatie met Decoscreen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn. Tijdens de afspraak meten we ook de maten voor de hordeur op, zodat deze perfect op het deurkozijn past en je geen risico loopt op meetfouten. We stellen vervolgens een (vrijblijvende) offerte samen. Ga je akkoord? Dan regelen we een snelle levering van de rolhordeur en komen we op de afgesproken datum langs voor montage. Ook voor nazorg, zoals eventuele reparaties, staan we voor je klaar. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.