De plissé hordeur van Unilux is al jaren één van de best verkochte hordeuroplossingen in Nederland. En dat is niet zonder reden. Dit horsysteem levert namelijk vele voordelen op voor jou als gebruiker. Decoscreen adviseert je graag over een geschikte plissé hordeur voor jouw woning. Door het ruime aanbod aan verschillende horsystemen hebben we altijd een hordeur die aansluit bij jouw wensen en eisen. Altijd op maat gemaakt en van de beste kwaliteit.

De mogelijkheden van een plissé hordeur

Een plissé hordeur is een hordeur met gevouwen gaas. Het is een onopvallend, compact systeem dat vervaardigd is van kwalitatief hoogwaardig, weersbestendig en duurzaam materiaal. Deze hordeur heeft een prettige, lichte bediening, waardoor het systeem als zeer gebruiksvriendelijk zal worden ervaren. De deur kan bovendien in elke gewenste stand blijven staan. Dat maakt de plissé hordeur ook heel geschikt om te openen door bijvoorbeeld kleine kinderen.

De enkele plissé hordeur is perfect voor zowel de naar buiten- als de naar binnendraaiende deur en de schuifpui. Heb je dubbele tuindeuren? Dan kun je ook kiezen voor een dubbele plissé hordeur. Veel mensen waarderen de luxe uitstraling die een plissé hordeur van Unilux met zich meebrengt. Door de extra mogelijkheden die er voor dit type hordeur bestaan, kun je de plissé hor bovendien op maat laten maken. Zo levert Decoscreen haar horren in verschillende standaardkleuren en zijn bijna alle overige RAL-kleuren tegen meerprijs leverbaar.

Maak een afspraak voor een plissé hordeur op maat

Geïnteresseerd in een plissé hordeur op maat? Neem dan contact met ons op. In een afspraak op locatie adviseren wij je over de uitgebreide mogelijkheden en meten we de plissé hordeur meteen in. Hierna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Wanneer je akkoord bent, zorgen wij van Decoscreen voor een snelle levering én montage van de plissé hordeur van Unilux. En mocht er in de toekomst onverhoopt iets aan de hand zijn met het horsysteem, dan kun je ook gebruikmaken van onze reparatieservice.