Op zoek naar een vaste hordeur, maar wil je wel een betrouwbaar, stevig en duurzaam exemplaar? Dan ben je bij Decoscreen aan het juiste adres. Als leverancier van Unilux-hordeuren ben je via ons verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte hor. We verzorgen persoonlijk advies, snelle levering én vakkundige montage.

Op maat gemaakte vaste hordeur

De vaste hordeur bevat gaas dat is opgespannen in een scharnierend frame. Het horsysteem heeft een breed profiel en diverse inwendige verbindingen, waardoor het als een zeer stevige en solide constructie kan worden gekenmerkt. Deze hordeur kan worden geleverd met schopplaat. Indien gewenst kunnen er ook verticale of horizontale duwplaten gemonteerd worden.

Daarnaast biedt Decoscreen nog verschillende andere extra opties om de vaste hordeur op maat samen te stellen. Zo zijn er diverse standaardkleuren beschikbaar, maar heb je tegen een meerprijs ook de mogelijkheid om overige RAL-kleuren te kiezen. Andere opties die je tegen een meerprijs hebt, zijn:

  • Een pendeldeur
  • Petscreengaas
  • Een honden- of kattenluik
  • Poll-tex® (pollengaas)

Advies nodig? Decoscreen brengt jouw wensen en eisen in kaart en laat je kennismaken met alle opties. Maatwerk is bij ons altijd 100% maatwerk.

Schakel Decoscreen direct in

Bij interesse in een kwalitatief hoogwaardige, vaste hordeur op maat schakel je Decoscreen in. We ontzorgen je graag van A tot Z: van persoonlijk advies en inmeetservice op locatie tot snelle levering en vakkundige montage. Ook nazorg behoort tot onze service. Mocht je hordeur met of zonder schopplaat in de toekomst bijvoorbeeld een reparatie nodig hebben, dan kun je gebruikmaken van onze reparatieservice. Heb je vragen of wil je direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op.