Een schopplaat, ook wel een duwplaat genoemd, is een plaat die bevestigd is aan de onderkant van een hordeur. De plaat voorkomt dat het horgaas stukgaat doordat gebruikers er per ongeluk tegenaan schoppen. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte hordeur met schopplaat? Decoscreen adviseert je graag. Met veel ervaring in en kennis over het vakgebied helpen we jou aan een kwalitatief hoogwaardig horsysteem dat geheel voldoet aan jouw wensen en eisen.

Voordelen van een hordeur met schopplaat

De schopplaat is een extra optie die met een meerprijs beschikbaar is bij verschillende hordeuren, namelijk de vaste hordeur en de schuifhordeur. Het is een sterke, weersbestendige plaat die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kan worden. Een verticale schopplaat is ideaal in een omgeving van kleine kinderen, die de hordeur zo veilig en met gemak kunnen openen. Afhankelijk van je wensen wordt bepaald waar de schopplaat precies wordt geplaatst en wat de grootte van de plaat gaat zijn.

Behalve de schopplaat komt zowel de vaste hordeur als de schuifhordeur met verschillende extra opties. Zo levert Decoscreen haar horren in verschillende standaardkleuren en zijn bijna alle overige RAL-kleuren tegen meerprijs leverbaar. Ook qua gaas zijn er diverse mogelijkheden. Poll-tex® is bijvoorbeeld ideaal voor mensen met hooikoorts, omdat dit gaas een hoog percentage aan pollen tegenhoudt. Petscreengaas daarentegen is geschikt voor huisdieren, zoals honden en katten. Dit stevige gaas is bestand tegen scherpe nagels en maakt het voor je huisdier onmogelijk om zichzelf door de hordeur heen te duwen.

Kortom: maatwerk is bij ons écht maatwerk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn.

Schakel Decoscreen in

Interesse in een op maat gemaakte hordeur met schopplaat? Maak een afspraak met Decoscreen. Tijdens een afspraak op locatie brengen we jouw wensen en eisen in kaart en adviseren we je over de mogelijkheden. Als alle informatie bekend is, waaronder de maten van de hordeur, stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je hiermee akkoord? Dan komen we opnieuw langs voor de montage van de vaste hordeur of schuifhordeur met schopplaat. Mocht er in de toekomst onverhoopt iets aan de hand zijn met het horsysteem, dan kun je gebruikmaken van onze reparatieservice. Vragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.