Plissé horren zijn voorzien van geplisseerd gaas dat opvouwt in een frame. Deze horsystemen zijn erg populair, omdat ze duurzaam zijn, een fijne bediening en luxe uitstraling hebben en nagenoeg geruisloos hun werk doen. Decoscreen adviseert je graag over een plissé hor die geschikt is voor jouw raam. Maatwerk staat bij ons centraal, evenals hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering.

Verschillende soorten plissé horren

Wat betreft plissé horren heb je verschillende mogelijkheden bij Decoscreen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plissé voorzethor. Deze hor is geschikt voor allerlei soorten ramen, zoals een schuifraam, draaikiepraam, dakraam en zowel een naar binnen als naar buiten draaiend raam. Voor een draaikiepraam bestaat bovendien de mogelijkheid om voor een plissé inklemhor te kiezen. Deze hor klemt zich vast met veerclips, waardoor schroeven niet nodig zijn.

Decoscreen staat voor 100% maatwerk. Je kunt de plissé hor voor je raam dan ook naar jouw wensen en eisen samenstellen. Er zijn bijvoorbeeld veel standaardkleuren beschikbaar, maar je kunt tegen een meerprijs ook voor een van de overige RAL-kleuren kiezen. Welke keuze je ook maakt: je bent bij ons altijd verzekerd van een plissé hor van hoogwaardige kwaliteit.

Maak een afspraak voor een plissé hor op maat

Geïnteresseerd in een maatwerk plissé hor? Maak een afspraak met Decoscreen, dan komen we bij je langs. We adviseren je tijdens deze afspraak over de mogelijkheden en meten de plissé hor meteen in. Deze inmeetservice raden we aan, omdat je daarmee het risico op meetfouten – en dus op onnodige kosten – verkleint. Ga je vervolgens akkoord met de (vrijblijvende) offerte? Dan zorgen we voor een snelle levering en montage van je plissé raamhor. En ook na levering en montage kun je op Decoscreen rekenen. Mocht de hor bijvoorbeeld in de toekomst onverhoopt een reparatie nodig hebben, dan kun je te allen tijde gebruikmaken van onze reparatieservice. Vragen? Neem contact met ons op.