Wil je de schuifpui in je woning voorzien van een hordeur? Decoscreen adviseert je graag over een hordeur op maat. Er zijn diverse oplossingen, die zich stuk voor stuk kenmerken als kwalitatief zeer hoogwaardig, stevig en duurzaam.

Een op maat gemaakte hordeur voor de schuifpui

Met een op maat gemaakte hordeur voor je schuifpui profiteer je van verschillende voordelen. Zo worden insecten buitenshuis gehouden, terwijl de ruimte goed geventileerd blijft. Bovendien geniet je het hele jaar door van frisse en gezonde lucht in je huis. Decoscreen adviseert je over diverse hordeuren die perfect zijn voor een schuifpui:

  • Schuifhordeur Luxe
    Gaas dat is opgespannen in een schuivend frame. Een stevige constructie met roestvrijstalen handgrepen, die zowel ‘in-de-dag’ als ‘op-de-dag’ gemonteerd kan worden.
  • Plissé hordeur (enkel en dubbel)
    Gaas dat zicht opvouwt in een cassette. Dit duurzame horsysteem met lichte bediening behoort tot de meest verkochte hordeuroplossingen van Nederland.

Elk hordeursysteem komt met specifieke eigenschappen en extra opties. De schuifhordeur Luxe biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om, tegen een meerprijs, petscreengaas en een honden- of kattenluik in te laten bouwen. Ideaal voor huishoudens met huisdieren. De hordeuren zijn bovendien op maat samen te stellen door keuzes te maken op het gebied van kleur. Er zijn bijvoorbeeld allerlei standaardkleuren beschikbaar en je kunt (ook tegen een meerprijs) kiezen voor verschillende overige RAL-kleuren. Decoscreen adviseert je graag over de extra mogelijkheden die je hebt.

Maak direct een afspraak met Decoscreen

Geïnteresseerd in een op maat gemaakte hordeur voor je schuifpui? Maak direct een afspraak met ons. Tijdens een afspraak op locatie brengen we jouw wensen en eisen in kaart, meten we de maten voor de hordeur op en laten we je kennismaken met alle opties. Vervolgens stellen we een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Ga je hiermee akkoord? Dan zorgt Decoscreen voor snelle levering en vakkundige montage van de hordeur. En ook na plaatsing van de hordeur staan we voor je klaar. Mocht de hor in de toekomst bijvoorbeeld een reparatie nodig hebben, dan kun je gebruikmaken van onze reparatieservice. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.